Over Patia

Patia

Ieder mens vindt het belangrijk om zich thuis te voelen in hun eigen huis. Dit doe je door de sfeer te creëren waarbij jij je het fijnst voelt. Tegenwoordig heb je enorm veel verschillende stijlen waarmee je je huis kan inrichten. Denk hiermee bijvoorbeeld aan de welbekende Oosterse stijl, de Scandinavische indeling of misschien hou jij wel meer van de industriële look. Het maakt eigenlijk niet uit wat nou echt jouw stijl is, bij Patia kan iedereen terecht!

Wij verkopen veel verschillende producten. Handgemaakte meubels uit India, prachtige filigrain lampen, Boeddhabeelden en bijpassende wanddecoratie. Oftewel: voor elk wat wils!

Al onze producten zijn met zorg geselecteerd. Niemand wil lang wachten op zijn bestelling. Daarom is het overgrote deel van onze producten uit voorraad leverbaar. Ook besteden wij veel aandacht aan het inpakken en correct versturen van de bestellingen. Zoals wij een pakketje graag in ontvangst willen nemen, zo willen wij onze pakketjes ook versturen! Ons motto hierbij is: Zou ik mijn pakketje zo willen ontvangen? Want: de klant is onze drijfveer.

Wij vinden het ook belangrijk om eco-vriendelijk te werken. Onze verpakkingen zijn dan ook met zorg geselecteerd, net als onze manier van werken en produceren. Wanneer je vragen hebt kun je altijd bij ons terecht!

Neem nu een kijkje bij onze producten: